Ok, zrobiłem aktualizację. Nie mogłem na początku jej zrobić bo miałem nieoficjalny update z obsługą androida. Zrobiłem ręcznie downgrade do wcześniej otrzymanej wersji 3.5.1 i potem normalnie z poziomu aplikacji poszła aktualizacja do 3.6.2
już klikanie sw1 niby nie zawiesza ukp w czasie komunikatu rezerwy, ale zaś bardzo szybko wyszło coś innego. Zmieniając za pomocą klawiatury UKP poziom paliwa w górę raczej ten problem nie wystąpił, ale jadąc z ilością w dół potrafi się zapętlić, że mogę cały czas zmieniać ilość w górę i w dół, ale brak reakcji na OK (sw3) Czasem pokazał się komunikat rezerwy, a czasem nie, tak jakby UKP w locie bez zatwierdzenia zmieniał ilość paliwa. Dziwne to. Może zarejestruję to na filmie dokładniej to będzie widać co i jak. Wtedy restart UKP za pomocą kabelka i aplikacji przychodzi znów z pomocą
Powoli stwierdzam, że UKP mnie nie lubi, albo mam takie szczęście do trafiania na błędy :p
edited by admin: dobrze że założyłeś osobny temat, tylko naprawdę nie musiałeś do tego tworzyć nowego konta na forum
Kontynuacja w/w opisanego problemu:
viewtopic.php?f=8&t=359