Problem z aktualizacją UKP
-
ArT
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 171 times
Re: Monowtrysk Bingo-M i sygnał spalania do komputera na LPG
Dziwne. Spróbuj zresetować z programu poprzez kombinacje klawiszy CTRL + ALT + SHIFT + R a potem przywrócić domyślne
Re: Monowtrysk Bingo-M i sygnał spalania do komputera na LPG
Teraz się zresetowało. Wtedy aby ustawienia wtrysków itp się zresetowało ale spalanie i ceny paliw zostały.

Re: Problem z aktualizacją UKP
Czy ja mam pecha??
Czasem działają przyciski a czasem nie. Poprawiałem lutowania i nic. Po odpaleniu działa. Wystarczy że przełączę na lpg i nie działa. I różnie. Czasem działa po załączeniu zapłonu a po odpaleniu na BP nie działa i jak włączę LPG to już działają. Dziwne bardzo.
Czasem działają przyciski a czasem nie. Poprawiałem lutowania i nic. Po odpaleniu działa. Wystarczy że przełączę na lpg i nie działa. I różnie. Czasem działa po załączeniu zapłonu a po odpaleniu na BP nie działa i jak włączę LPG to już działają. Dziwne bardzo.
-
pitersik74
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Witam panowie
Małe pytanie
Aktualizacja 3,3 UKP po przekręceniu stacyjki wyświetlacz działa normalnie, a po odpaleniu silnika miga przez około minutę.
Czy to wszystkie teraz tak mają?
Czy tylko u mnie?
Małe pytanie
Aktualizacja 3,3 UKP po przekręceniu stacyjki wyświetlacz działa normalnie, a po odpaleniu silnika miga przez około minutę.
Czy to wszystkie teraz tak mają?
Czy tylko u mnie?
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
Witam,
mam problem z samym programem do aktualizacji UKP. Na 32-bitowym Windows 10 można wykonać aktualizację, na 64-bitowym pojawia się błąd "Nie można znaleźć libusb0". Sterowniki przeinstalowywane, problem występuje. Czy ktoś inny miał problem z aktualizacją UKP na 64-bitowym systemie?
mam problem z samym programem do aktualizacji UKP. Na 32-bitowym Windows 10 można wykonać aktualizację, na 64-bitowym pojawia się błąd "Nie można znaleźć libusb0". Sterowniki przeinstalowywane, problem występuje. Czy ktoś inny miał problem z aktualizacją UKP na 64-bitowym systemie?
-
ArT
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 171 times
Musi działać na 64-bitowym.
Plik o którym piszesz powinien być domyślnie w tym katalogu:
C:\Program Files (x86)\REVELTRONICS\UKP\dfu\amd64
Możesz oba na próbe skopiować do
C:\Program Files (x86)\REVELTRONICS\UKP\dfu
lub do plików systemowych
C:\Windows\System32
Plik o którym piszesz powinien być domyślnie w tym katalogu:
C:\Program Files (x86)\REVELTRONICS\UKP\dfu\amd64
Możesz oba na próbe skopiować do
C:\Program Files (x86)\REVELTRONICS\UKP\dfu
lub do plików systemowych
C:\Windows\System32
Po przeniesieniu do folderu dfu pojawia się błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b).