Poważny problem.
Od jakiegoś miesiąca staram się zaktualizować ukp i nie da się.
Po kliknięciu aby wszedł w tryb dfu robi restart i koniec. Zawsze śmiało bez problemu. Czyściłem pamięć, nic. Odpinałem zasilanie, nic. Próbowałem z włączoną stacyjką oraz wyłączoną, nic. Jakieś pomysły?
Problem z aktualizacją UKP
-
ArT
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 171 times
Re: Problem z aktualizacją UKP
Jesteś pewien że robisz reset pamięci a nie reset samych ustawień? Skrót klawiszowy różni się tylko jednym przyciskiem:
reset ustawień - CTRL + ALT + R (i jest wybór w menu)
reset pamięci - CTRL + ALT + SHIFT + R (i nie ma wyboru w menu)
Ważne jest aby to był reset pamięci.
reset ustawień - CTRL + ALT + R (i jest wybór w menu)
reset pamięci - CTRL + ALT + SHIFT + R (i nie ma wyboru w menu)
Ważne jest aby to był reset pamięci.
No i faktycznie, mój błąd.
Niestety po aktualizacji do wersji 3.5 ustawienia z wersji 3.4 są niekompatybilne i w ten sposób utraciłem moje dopracowane ustawienia. Da się jakoś otworzyć ustawienia 3.4 i odczytać dokładne dane?
Niestety po aktualizacji do wersji 3.5 ustawienia z wersji 3.4 są niekompatybilne i w ten sposób utraciłem moje dopracowane ustawienia. Da się jakoś otworzyć ustawienia 3.4 i odczytać dokładne dane?
-
ArT
- Has thanked: 61 times
- Been thanked: 171 times
Zainstaluj sobie soft UKP v3.4 w osobnym katalogu. Wczytaj tam swoje ustawienia i przepisz ręcznie do UKP v3.5.
Część ustawień ze starszej wersji powinien wczytać, ale może trochę namieszać więc trzeba będzie ręcznie popoprawiać.
Część ustawień ze starszej wersji powinien wczytać, ale może trochę namieszać więc trzeba będzie ręcznie popoprawiać.