Wymiana wyświetlacza w UKP

Pytania techniczne oraz porady dotyczące kompatybilności i funkcjonalności UKP.
Macfly
Posts: 3
Joined: Thu Aug 31, 2017 2:51 am

Wymiana wyświetlacza w UKP

Postby Macfly » Sat Oct 05, 2019 6:59 pm

Witam mam do was pytanie . Kupiłem kiedyś używany UKP ustawiony pod dokładnie model mojego samochodu gdzie spalanie oraz prędkość była dobrze ustawiona w programie . Niestety nie posiadałem obudowy do tego wyświetlacza i niestety przez mój druciarski montaż wyświetlacz padł . Chciałem teraz to ładnie wkomponować w kokpit środkowy mojego samochodu i pytanie czy mniejszy Wyświetlacz OLED 3,2 z państwa oferty będzie współpracować z modelem UKP który posiadam ? Niestety nie widzę u państwa w ofercie na sprzedaż mniejszej obudowy do zwykłego wyświetlacza LCD takiego jaki posiadałem u siebie wcześniej a ta duża nie zmieści mi się w kokpit środkowy stąd moje pytanie . Z góry dziękuje i pozdrawiam .

Image

Image

ArT
Posts: 844
Joined: Wed Mar 25, 2015 8:54 am
Location: Warsaw, Poland
Has thanked: 17 times
Been thanked: 83 times

Re: Wymiana wyświetlacza w UKP

Postby ArT » Sun Oct 06, 2019 11:36 am

Czy to nie jest przypadkiem fabryczna obudowa zegarka z Civica tylko przerobiona pod wyświetlacz od UKP?
Do UKP 2.5.10 będzie pasował zarówno wyświetlacz LCD 2,5" jak i OLED 2,3" (OLED 3,2" nie będzie pasował).

PS. jaki uszkodzenie ma wyświetlacz? Na zdjęciu wygląda OK tylko montaż do poprawki

Macfly
Posts: 3
Joined: Thu Aug 31, 2017 2:51 am

Re: Wymiana wyświetlacza w UKP

Postby Macfly » Mon Oct 07, 2019 1:37 pm

ArT wrote:Czy to nie jest przypadkiem fabryczna obudowa zegarka z Civica tylko przerobiona pod wyświetlacz od UKP?


Nie . Polonez Plus ;)
ArT wrote:PS. jaki uszkodzenie ma wyświetlacz? Na zdjęciu wygląda OK tylko montaż do poprawki


ArT wrote: (OLED 3,2" nie będzie pasował)


szkoda bo obudowa która jest w sklepie pokazana jako do wyświetlacza 2,5" lub OLED 2,3" jest za duża i za żadne skarby nie wejdzie mi w panel środkowy a od OLED 3,2 idalnie by siadło ;/

Próbowałem kombinować z podświetleniem i skopałem całkowicie wyświetlanie obrazu i a ledy przestały działać tak że dlatego szukam czegoś z wyświetlaczem i obudową żeby to wkomponować w całość . Zdjęcie wyświetlacza było jak jeszcze działał ;/ .


Return to “Wsparcie Techniczne”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests